Keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken op maat? Wilt u de bestaande keuken renoveren door middel van bijvoorbeeld nieuwe deuren en of een ander blad? Dan bent u aan het goede adres. Wij leveren keukens uit elke prijsklasse, van moderne keukens tot keukens geheel met de hand vervaardigd.

Keukens van Den Hollander zijn altijd gemaakt van de beste materialen. Wij leveren diverse houtsoorten in allerlei kleuren en stijlen. Daarnaast plaatsen we werkbladen van natuursteen, graniet of metaal.

 

Moderne keukens

Wij leveren keukens volgens de nieuwste trends met keuze uit talloze designs. Of het nou om een landelijke, moderne of juist een nostalgische keuken gaat, wij staan voor u klaar.

Uw moderne keuken straalt rust, minimalisme en symmetrie uit. Met de nieuwste en meest duurzame materialen is uw moderne keuken een echte blikvanger in huis.

Keukens met de hand vervaardigd

Wij bieden de optie om uw keuken geheel met de hand te vervaardigen. Zo kunt u zelf beslissen welke materialen er gebruikt worden. Wanneer U voor deze optie kiest is er geen standaardlijn maar verwerken we in elke order de specifieke wensen van de klant zodat deze stuk voor stuk unieke exemplaren zijn.

Al onze keukens worden voorzien van inbouwapparatuur. Installatie van alle bekende merken is mogelijk, zoals Miele, AEG, Bosch en ATAG.

Keukenrenovatie

Is uw bestaande keuken nog prima, maar zijn de deuren of misschien het werkblad toe aan vervanging? Ook dit is bij ons geen probleem. Wij hebben ruime keuze uit materialen en uitvoeringen zodat er altijd een optie in uw interieur past.

We gaan eerst aan de slag met een moderne 3D-tekening waarmee we samen de nieuwe situatie schetsen. Vervolgens worden alle onderdelen met de hand gerenoveerd en is uw keuken weer als nieuw.

Kwaliteitsmerken

Wij zijn gekwalificeerde keuken- en meubelmakers en gebruiken altijd materialen en merken van de hoogste kwaliteit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Op zoek naar een nieuwe keuken op maat? Of uw bestaande keuken renoveren door middel van bijvoorbeeld nieuwe deuren en of een ander blad? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *

Hoe kunnen we u helpen?