Interieur

Enkel met echt passend maatwerk creëert u de sfeer die u wilt in uw woonkamer, badkamer, keuken of onderneming. Wij werken altijd naar een efficiënte oplossing van ruimte en indeling. Van maatwerk meubelen tot complete interieurs.

Wij zijn specialist in het op maat vervaardigen van kwaliteitsinterieurs voor zowel de zakelijke als particuliere markt. We bespreken voor iedere situatie de mogelijkheden binnen het opgegeven budget.

Kastenwanden

Kastenwanden kunnen in verschillende manieren opgeleverd worden en zijn zowel functioneel als mooi. Functioneel omdat je met je eigen op maat gemaakte kastenwand slim gebruik maakt van je ruimte.

Wij verwerken in kastenwanden ook apparatuur, zoals een wasmachine of een koelkast. Op die manier vult u de ruimte in de (bij)keuken mooi op en werkt u de apparatuur stijlvol weg.

Meubels

Bij Den Hollander in Westkapelle worden uw meubels niet alleen op maat, maar ook met passie gemaakt. Dat ziet u terug in de afwerking van uw op maat gemaakte meubelstuk. U krijgt een uniek, handgemaakt meubel, helemaal aangepast aan uw wensen.

Wij zijn een meubelmakerij en leveren op heel Walcheren. Denk aan kasten, stoelen, banken, tafels, tv-meubels, roomdividers, zitbanken en en suite kasten.

Zakelijk interieur

Nergens is sfeer en beleving zo’n belangrijke factor als in een onderneming. Dit wordt natuurlijk voor een heel groot deel bepaald door het interieur en de inrichting. Vooral de sfeer in horeca ondernemingen wordt gemaakt door het uiterlijk.

Van een los meubelstuk op maat, zoals een balie of bureau, tot een complete inrichting voor uw zaak. Op basis van het ontwerp bespreken we de materialen en desgewenst komen we inmeten om tot het meest passende resultaat te komen.

Kwaliteitsmerken

Wij zijn gekwalificeerde keuken- en meubelmakers en gebruiken altijd materialen en merken van de hoogste kwaliteit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw interieur een nieuw look geven door middel van een modern tv-meubel, kastwand of luxe zitbank? Of bent u op zoek naar een complete inrichting voor uw horeca zaak? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *

Hoe kunnen we u helpen?